Vinstboost på CL-finalen 2018

Ser du fram emot Champions League finalen 2018? Det gör vi. På förhand känns det som matchen bli kan bli hur intressant som helst med ett stort underhållningsvärde. Vi har kikat runt efter fina kampanjer inför matchen och hittat ett bra erbjudande för dig som vill spela på Ronaldo eller Salah som målskyttar i matchen. På expekt finns nämligen en chans till vinstbooost på oddset på dessa målskyttar under matchen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Kampanjen gör gällande att du får upp till 50 % boostat odds om du lägger ett spel på matchen. Du behöver först och främst lägga ett spel på minst 50 kr till 2.00 i odds. Det spelar ingen roll vilket detta spel är. Oddsboosten på upp till 50 % kommer du få om antingen Ronaldo och Salah gör mål, eller om båda gör det. Om en av spelarna gör ett mål kommer du få 25 % vinstboost på ditt spel. Om istället båda spelarna gör mål kommer du få 50 % boostat odds.

Sett till hur såväl Ronaldo som Salah spelat den senaste tiden är det ingen högoddsare att någon av dem gör mål varför kampanjen känns riktigt bra. Observera dock att den maximala boosten du kan få på detta erbjudanden är 500 kr.

I övrigt finns ett antal villkor som behöver beaktas vilka du kan läsa mer om på expekts hemsida. Just nu får du som ny kund även en 500 % oddsbonus upp till 500 kr hos expekt. Detta innebär att du som ny spelare kan göra en insättning på 100 kr och få 600 kr att lira för som välkomstpaket.