Vinnarodds Superettan 2018

Som vi har längtat! Om drygt en vecka drar den svenska fotbollen igång på allvar. Även om säsongen smygstartat med Svenska Cupen är det först när ligorna drar igång som säsongen börjat på allvar. Om man ser till förutsättningarna känns det som att såväl Allsvenskan som Superettan kan bli några av de roligaste säsongerna på länge.

I Allsvenskan är det inte oväntat Malmö som står som favoriter till att vinna om man ser till oddsen, följt av AIK, Östersund och Djurgården. Men hur ser det ut i Superettan? Vi går igenom de bästa vinnaroddsen för Superettan och ger dig en inblick i hur spelbolagen resonerar.

Odds på lag att vinna Superettan 2018

Enligt spelbolagen är Helsingborgs IF förhållandevis stora favoriter till att vinna Superettan. Bästa odds på Helsingborg att vinna hittar du på expekt som erbjuder 3.75 i odds på att skånelaget vinner. Det känns även rimligt sett till hur truppen ser ut nu när det drar igång. Sedan ska man också komma ihåg att laget förstärks av Andreas Granqvist i sommar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Efter Helsingborg kommer Halmstad, Öster och Jönköping som största favoriter. GAIS hittas först på sjätte plats och erbjuder ca 13.00 i odds på att vinna Superettan. Sett till hur laget presterat under tränaren Bosko kanske det kan vara värt en slant? Man såg onekligen bra ut i Svenska Cupen där man som bekant vann gruppen för både Elfsborg och Hammarby. Även om man inte ska dra för stora växlar av det känns det onekligen som att man har något bra på gång. Man ska även komma ihåg att man länge höll 0-0 mot Östersund på bortaplan, vilket även det är riktigt starkt.

Fjolårets allsvenska lag AFC Eskilstuna komemr tätt efter GAIS. Klubben som fått mycket spott från främst övriga delar av supportersverige har tappat några av fjolårets viktigaste spelare och lär få det mycket tufft att göra ett återtåg till Allsvenskan.