Vinnarodds NHL säsongen 2018 / 2019

Äntligen har årets säsong av NHL börjat! Som alla vet är den amerikanska hockeyligan den i särsklass bästa ligan när det kommer till internationell hockey. Med flera olika Conferences och mängder av matcher varje år som slutligen mynnar ut i ett slutspel står slutligen ett lag som vinnare av Stanley Cup. Frågan är vilka det blir i år? Vi har tittat in vinnaroddset på NHL säsongen 2018-2019.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit
2 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
  • Toronto Maple Leafs – 10.00 @ Unibet
  • Tampa Bay Lightning – 10.00 @ Unibet
  • Nashville Predators – 11.00 @ Betway
  • Boston Bruins – 12.50 @ Unibet

De bästa oddsen på de fyra största favoriterna just nu hittar vi på Unibet respektive betway. Detta är båda två betting bolag som har bra utbud och odds på samtliga matcher från NHL. Hos respektive spelbolag har du även möjlighet att spela på matcherna genom live betting. På betway kan du nu få en insättningsbonus på 1 000 kr vilket även gäller för Unibet. För det sistnämnda bolaget är dock den procentuella bonusen som din insättning matchas med 200 % medan betway nöjer sig med en bonus på 100 %.

Vilka vinner Stanley Cup?

Om man ska tro spelbolagens oddssättare är det alltså Toronto, Tampa Bay, Nashville och Boston som har bäst chanser på att slutligen stå som segrare av NHL och Stanley Cup titeln. Som framgår av oddsen finns det dock ingen klar favorit. Detta är inte konstigt om man beaktar att det ofta är en oviss liga där det inte sällan är en uppstickare som vinner.

Matcherna från NHL kan du streama via Viaplay och om du har Viasats TV-kanaler kan du även titta på matcherna via dessa. Båda två kostar dock pengar, men det kanske det kan vara värt? I synnerhet om du är en nattuggla som gillar att följa hockey från NHL in på småtimmarna.