Vinn ett finalpaket till Stockholm Open

Unibet har just nu en trevlig oddskampanj för den tennisintresserande bettingspelaren. Genom att delta i deras nuvarande tävling och spela på US Open har du möjlighet att kunna vinna ett finalpaket till Stockholm Open som går av stapeln i den svenska huvudstaden senare under året.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Hos just Unibet kan du även få en riktigt bra start med ditt spelande genom att använda någon av deras insättningsbonusar. Du väljer själv om du vill starta med en oddsbonus om 500 % upp till 500 kr eller 200 % upp till 2 000 kr. Om du inte önskar att ta del av ett välkomstpaket är det självklart inget krav.

Delta i kampanjen för chansen att vinna

För att vara med i kampanjen och ha chansen att vinna VIP-biljetter till Stockholm Open finalen behöver du lägga ett spel om minst 100 kr på en match i US Open, senast den 12 september. Oddset på din match behöver uppgå till minst 1.40. Kom dock ihåg att du innan du placerar ditt spel behöver anmäla dig till tävlingen på Unibets hemsida. Priserna i tävlingen är enligt följande:

  • Plats 1-8:  Vinn biljetter till finaldagen i Stockholm Open den 21 oktober för dig och en vän. I priset ingår mat och dryck under evenemanget och en hotellpremie.
  • Plats 9-17: Vinn biljetter till kvartsfinalen i Stockholm Open den 19 oktober.
  • Plats 18-25: Vinn ett freebet på tennis värt 500 kronor.

Totalt väljs alltså 25 vinnare ut. Dessa kommer kontaktas per telefon efter tävlingens utgång, senast den 15 september klockan 19:00.

Vi önskar dig stort lycka till om du väljer att delta i ovanstående kampanj.