Veckovisa 200 kr i riskfritt spel

Hos oss älskar vi såväl vanliga oddsbonusar som andra sorters erbjudanden så som exempelvis riskfritt spel. Därför redogör vi gladeligen för olika kampanjer från spelbolagen där man erbjuds antingen bonusar som ny spelare eller erbjudanden för befintliga spelare. Just nu har Nordicbet ett fint fotbollserbjudande där man kan få 200 kr i riskfritt spel varje vecka.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 kr riskfritt spel Visit

Låt oss ta en titt på hur denna odds bonus i form av det riskfria spelet fungerar. Kortfattat behöver följande uppfyllas för att du ska kunna få ett veckovist riskfritt spel:

  • Anmäl dig till kampanjen för det riskfria spelet på Nordicbets hemsida eller i appen
  • Spela för totalt 500 kr på fotboll under en och samma vecka. Det går att göra det med antingen ett eller flera spel, dock måste alla matcher du spelar på ha minst 1.50 i odds.
  • Om du uppfyller ovanstående kommer du få 200 kr i riskfritt spel från Nordicbet. Pengarna tillbaka om du förlorar.
  • Ovanstående kan göras om varje vecka under den akuella kampanjperioden som gäller hela 2018.

Omsättningskrav om du vinner på det riskfria spelet

Med tanke på den generösa oddsbonusen är det inte så konstigt att Nordicbet tillämpar omsättningskrav på eventuella vinster du vinner med ditt riskfria spel. Nettovinsten från ditt riskfria spel erhålls som en sorts bonus vilken måste omsättas totalt tre gånger till ett lägsta odds om 1.50 innan du kan göra ett uttag av pengarna.

Ditt riskfria spel måste användas på en och samma match och kan inte delas upp på olika spel. Du använder det riskfria spelet genom att klicka i rutan ”Riskfritt spel” i kupongen när du valt vilken match du vill spela på. Lycka till!