Veckans spelbolag – expekt

Vår genomgång och pinpointande av olika spelbolag fortsätter. Näst på tur är spelbolaget expekt, ett företag som är ganska känt bland gemene man till följd av att de var tidiga med att erbjuda spel på odds och betting. Historiskt har man även haft välkända ambassadörer som exempelvis Glenn Strömberg och Mats Wilander vilket fått många att få upp ögonen för spelbolaget. Med en bra insättningsbonus kan du få en bra start på ett eventuellt speläventyr hos expekt. Se mer information nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 250 kr riskfritt spel Visit

Expekts insättningsbonus är perfekt för dig som vill göra en mindre insats men ändå få en bra slant att börja spela för. Om du sätter in en hundralapp kommer du nämligen få totalt 600 kr att spela för. Som omsättningskrav gäller att din insättning samt den erhållna bonusen behöver omsättas 6 gånger. Detta innebär således att omsättningskravet är 7 gånger. Det lägsta oddset som gäller är 2.00.

Likt de flesta andra spelbolag kan du inte göra en insättning med en internetplånbok om du vill utnyttja deras oddsbonus. Tycker du det låter intressant? Registrera dig då genom att följa länken ovan – expekt that feeling!

Ett spelbolag med lång erfarenhet

Expekt är ett av de spelbolag som har bredast och längst erfarenhet av vadslagning på nätet. Bolaget bildades redan 1999 och med ungefär 20 års erfarenhet har man självklart skaffat sig bra kunskaper för att erbjuda en bra spelupplevelse. Med över 1 500 000 registrerade spelare världen över har man även en bred kundbas vilket säger det mesta.

Just nu verkar man på den svenska marknaden genom en internationell licens på Malta inom ramen för aktuell EU-lagstiftning. När marknaden i Sverige görs om nästa år kommer vi dock fortsatt kunna räkna med expekt. En licensansökan har lämnats in till den svenska spelmyndigheten och av allt att döma kommer alltså expekt finnas och ha en framtid i Sverige även fortsättningsvis. Kul såklart, tycker vi. Ju fler spelbolag desto högre konkurrens och bättre för oss alla spelare.