Veckans spelbolag & oddsbonus: TonyBet

Vi har nu gått in i Oktober månad. Även om det innebär ett kyligare väder innebär det dessutom att vi har mängder av olika sportevenemang att titta på. Kanske letar du efter en av alla nya odds sidor? Denna vecka går vi igenom vad spelbolaget TonyBet har att erbjuda. TonyBet är ett av flera spelbolag som ägs av Betsson-koncernen och nu kan du få en riktigt bra oddsbonus hos dem.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 200 € Visit

Deras oddsbonus just nu är alltså 100 % insättningsbonus upp till ett belopp om 2 000 kr. Detta välkomsterbjudande gäller under en begränsad period och du behöver ange bonuskoden LIVEBET när du registrerar dig för att nyttja just denna odds bonus. Även om bonuskoden LIVEBET indikerar att denna oddsbonus gäller för spel på live betting är så inte fallet utan det går bra att lägga dina spel även pre match om du så önskar.

Omsättningskraven är relativt bra där din bonus ska omsättas totalt 12 gånger innan man kan göra ett uttag. Spelen måste läggas till ett minsta odds på totalt 1.85.

TonyBet i Sverige även 2019?

Som framgår när man surfar in på TonyBets hemsida har de i dagsläget ingen svenskspråkig sajt. Frågan är om företaget bakom TonyBet, Betsson Group, kommer välja att söka licens även för TonyBet från och med 2019 när omregleringen av marknaden sker. Vi har ingen information om detta mer än att vi vet om att Betsson som företag har ansökt om spellicens. Det är dock fullt möjligt att Betsson endast väljer att använda sig av andra varumärken i Sverige framöver. Vad vi kan konstatera är emellertid att det just nu är möjligt för svenskar att ta del av deras fina odds bonus och spela fram till årsskiftet.

Värt att poäntera är alltså att det i dagsläget är fullt accepterat för svenskar att spela hos TonyBet och samtliga vinster är helt skattefria. Lycka till!