Veckans kampanj – Odds bonus hos Nordicbet

Nu drar vi igång med ett nytt koncept här på Oddsbonus24.se. Från och med idag kommer vi varje vecka välja ut och redogöra en kampanj för oddsbonusar. Vi går igenom spelbolagens erbjudanden i sin helhelt, inklusive vilka omsättningskrav och andra regler som gäller för din odds bonus. Vi drar igång med Nordicbet, ett spelbolag inom betsson-koncernen som har ett av de bästa välkomstpaketen för svenskar idag.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr Visit
2 100 kr riskfritt spel Visit

Hos Nordicbet erbjuds alla nya spelare dels en insättningsbonus på 100 % upp till 1 000 kr med riktigt förmånliga omsättningsvillkor. Bonusen behöver bara omsättas sex (6) gånger till ett lägsta odds om 1.80. Dessa omsättningskrav är riktigt bra i jämförelse med många av Nordicbets konkurrenter.

Är detta då allt? Nej. Utöver den insättningsbonus man får kan du även ta del av ett riskfritt spel uppgående till 250 kr. Detta gäller alltså utöver insättningsbonusen, du har möjlighet att ta del av båda bonusarna om du så önskar. Ett koncept som är relativt ovanligt idag. Om du bara vill ta del av exempelvis det riskfria spelet är det självklart också möjligt.

Vad gäller det riskfria spelet behöver dock en eventuell vinst från ditt riskfria spel omsättas tre gånger till ett lägsta odds om 1.50. Om du förlorar ditt riskfria spel får du pengarna tillbaka och du behöver inte omsätta de återbetalda pengarna innan du kan göra ett uttag.

Ett bra alternativ för odds och betting

För något halvår sedan uppdaterade Nordicbet sin hemsida och app och efter det är spelupplevelsen på en helt annan nivå än vad den tidigare var. Nordicbets erbjudande håller numera hög klass när det kommer till odds och betting. Deras utbud och oddsnivåer är tilltalande och inte sällan har man lite utstickande odds på specifika marknader. Exempelvis satsar man stort på svensk sport – på svensk fotboll kan du spela ända ner till division 4 om du så önskar.

Nordicbet är en fullgod leverantör och ett måste för den som inte tidigare testat på deras erbjudanden.