Värva en vän och få upp till 500 kr+

Flera betting bolag och odds sidor har kampanjer där du som lyckas värva en vän som registrerar sig får extra pengar att spela för på ditt spelkonto. Ett av de spelbolag som har en sådan värva en vän-kampanj är Jetbull där du har möjlighet att få upp till 500 kr om du rekryterar en polare som signar upp ett konto.

När du fått en vän att signa upp hos Jetbull skickar du ett mail till support@jetbull.com eller skriver till dem i live chatten. Du kommer då få en odds bonus i form av ett gratis spel på 25 % upp till 50 € av vad din vän sätter in i rena pengar. Med dagens växelkurser ger detta drygt 500 kr som maximal bonus du kan få. Du kommer få bonusen tillgänglig inom 24 timmar efter att du skickar ditt mail. Omsättningskrav och generella villkor för free bets hos Jetbull tillämpas för en eventuell vinst på ditt gratis spel. Du kan läsa mer om dessa villkor på Jetbulls hemsida.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Oddsbonusar och oddserbjudanden hos Jetbull

Tillsammans med Jetbull kan vi erbjuda ett exklusivt välkomsterbjudande om du inte redan har ett konto hos spelbolaget. Du får en 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr vilket är mer än deras vanliga erbjudande för nya kunder. Du kan ta del av detta erbjudande genom att följa länken i tabellen här ovan. Kom ihåg att även för denna odds bonus tillämpas omsättningskrav och lägsta odds.

Utöver detta kan du även få ytterligare en oddsbonus hos Jetbull om du testar på deras mobilsida. Du som lägger minst tio spel under en veckas tid på deras mobilsida kommer få ett free bet på 20 € motsvarade dryga 200 SEK. För att bonusen ska bli tillgänglig behöver vardera av dessa tio spel ha en insats på minst 20 € och det lägsta oddset vara 1.90 i odds. När du uppnått detta skickar du ett mail till support@jetbull.com och din bonus kommer erhållas på kontot.