Uruguay – Frankrike bästa odds, bonus & live stream

Vill du spela på Uruguay – Frankrike och är ute efter bästa odds? Här sammansälls några av spelbolagens bästa odds på matchen och även information om hur du kan se på matchen gratis via live stream. Du hittar även information om fina oddsbonusar och oddserbjudanden inför denna magnifika kvartsfinal.

Vi har tagit oss en titt på de högsta oddset för respektive lag att avancera. Högsta odds på att Uruguay går vidare till semifinal hittar vi just nu på betfair som har fina 2.80 i odds på uruguanskt avancemang. Detta gäller då oavsett om laget vinner under 90 minuter eller om det krävs förlängning och eventuella straffar.

Tittar vi istället på det högsta oddset för att Frankrike avancerar får vi gå till betway. Frankrike är förhållandevis stora favoriter i denna match och det högsta oddset är just nu 1.50 på att fransmännen står som segrare. Även för detta odds gäller inklusive eventuell förlängning och straffsparkar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 450 kr riskfritt spel Visit
2 100 % upp till 1 000 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Både betfair och betway har grymma oddsbonusar för nya kunder. Betway har en 100 % insättningsbonus medan betfair erbjuder såväl en insättningsbonus som ett riskfritt spel – välj det du tycker passar bäst för dig.

Bra oddsbonusar till matchen

Inför matchen finns det mängder av olika bra oddsbonusar du kan utnyttja. Varför inte boosta din insats med en insättningsbonus, en oddsboost eller kanske välja ett riskfritt spel? Erbjudandena under mästerskapet är många och om du vill hitta en bra odds bonus kan vi nästan garatera att det finns en bra sådan för just dig. Enklaste sättet att jämföra oddsbonusar är om du klickar dig vidare till vår startsida där vi listat över 50 spelbolag som erbjuder olika former av oddsbonusar.

Så streamar du Uruguay – Frankrike

Detta är givetvis en måstematch för den som älskar sevärd fotboll. Har du inte möjlighet att titta på matchen på vanlig TV, storbildsskärm eller dylikt är streaming via antingen mobil eller dator ett bra alternativ. Du kan streama matchen helt gratis på SVT Play som också sänder matchen på TV. Om du istället föredrar TV4 och deras kommentatorer finns det även möjlighet att se matchen via live stream hos CMore. Det skall dock tilläggas att du behöver ha CMores betalpaket för att streama via denna tjänst.