Uppdatering – Vinnarodds SHL 2018

Tiden går fort. Vi har redan hunnit avverka 10-11 matcher (beroende på vilket lag man tittar på) av årets säsong i SHL. Visst känns det som säsongen precis började? Det går fort i hockey. Kan man redan utröna något av resultaten och förutspå hur det kommer se ut även efter att samtliga matcher i grundserien spelats? Helt klart är att spelbolagen självklart justerat sina odds utifrån hur det sett ut i säsongsinledningen.

Nedan framgår vinnaroddsen för SHL under säsongen 2018 / 2019 just nu. Föga förvånande är det de lag som ligger i toppen av SHL just nu som även har lägst odds för att ta hem grunserien. Observera alltså att oddsen nedan inte gäller vilka som vinner SM-guld utan vilka som står som segrare av grundserien i SHL.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
2 250 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
På ditt första mobilspel
Recension 250 kr riskfritt spel Hämta
3 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta
  • Djurgården – 5.00 @ betway
  • Växjö – 8.50 @ Coolbet
  • Skellefteå – 9.50 @ Coolbet
  • Linköping – 9.00 @ Unibet
  • Frölunda – 11.00 @ expekt
  • HV 71 – 11.00 @ expekt
  • Färjestad – 11.00 @ Unibet

Som synes alltså ganska jämna odds förutom Djurgården som sticker ut som ganska klar favorit. Och visst har Dif sett riktigt starka ut i säsongsinledningen, trots att man åkte på plumpen mot Färjestad i senaste matchen.

Ställningen i SHL idag

Något oväntat är det Linköping som ligger i topp just nu. De skuggas dock av Djurgården som har tre poäng mindre. Efter det har vi Malmö, också något oväntat, på tredje plats med lika många poäng som Dif, dock med en match mer spelad.

Med anledning av att det spelats så pass få matcher är det dock fortfarande mycket jämnt. Det skiljer bara sex poäng mellan Djurgården på andra plats och Timrå på 10:e plats till exempel. Vi lär få vänta ett antal omgångar till innan man verkligen kan se hur säsongen kommer utveckla sig för flera av lagen. Klart är dock att Djurgården ser starka ut. Kanske kan laget lyckas ta ett mycket efterlängtat SM-guld 2018 / 2019? Det återstår att se.