Uppdatering – vinnarodds på Allsvenskan

I skrivande stund är två tredjedelar av Allsvenskan 2018 avverkade. I vissa avseenden känns det redan som att vi är inne på upploppet, men faktum är alltså att det fortfarande är tio matcher kvar och mycket kan hända. Guldstriden lever fortfarande, frågan är bara om den fortfarande kommer göra det om ett par omgångar? AIK är nu stora favoriter om man ser till vinnaroddsen på Allsvenskan och mycket ska ändå till för att stockholmslaget slutligen inte ska vinna Allsvenskan 2018.

Högsta oddset på att AIK vinner titeln är nu låga 1.30. Detta efter att den sett till tabellen största utmanaren, Hammarby, förlorade rivalmötet med Djurgården i den senaste omgången. Om man ändå tror att Hammarby kommer ha chansen till att vinna Allsvenskan erbjuds ett vinnarodds om 4.75 på bwin vilka just nu ligger marknadshögst på det utfallet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Kan det bli något annat lag som vinner än AIK och Bajen? Det känns inte så men närmast jagande är Norrköping vilka har ungefär 20.00 i odds på att man lyckas. Högst odds på detta hittar vi hos 18bet där 21.00 erbjuds. Där kan du även få bra oddsbonusar, du får just nu bonus på mer än din första insättning. Oddset talar sitt tydliga språk, det ska mycket till för att man ska kunna utmana stockholmslagen.

AIK:s väg mot titeln

AIK ställs nu mot Norrköping samt Hammarby i sina två kommande matcher. Skulle laget ta två vinster i dessa matcher kommer man leda Allsvenskan med minst åtta poäng och då känns det mer eller mindre klart att man kommer stå som segrare efter 30 omgångar. Ponera dock att man skulle förlora båda matcherna samtidigt som Hammarby även vinner mot Sirius i nästa omgång, ja då kommer man ha tappat förstaplatsen.

Det är små marginaler i fotboll och fortfarande lever alltså striden om guldet. Frågan är bara om det kommer vara avgjort redan om ett par veckor?