Uppdaterade oddsbonusar hos LeoVegas

LeoVegas är ett av de främsta spelbolagen idag. Trots att bolaget bildades så sent som 2011 har man seglat upp som den största favoriten bland många spelare idag. Detta kanske framför allt till följd av att man tidigt satsade på att ha den bästa upplevelsen via mobilen. Man kan dock konstatera att det är långt ifrån det enda LeoVegas gör bra idag. Nu har betting sidan relativt nyligen uppdaterat sina oddsbonusar. Tidigare oddsbonusen om 100 % upp till 1 000 kr har bytts ut och du kan nu istället välja mellan två olika bonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Båda dessa oddsbonusar är så kallade insättningsbonusar som kräver att du gör en första insättning hos LeoVegas. Antingen väljer du deras fina erbjudande om 200 % upp till 2 000 kr. En insättning på 1 000 kr kommer då alltså ge dig hela 3 000 kr att spela för. Deras andra erbjudande för nya spelare passar den som vill göra en lite mindre insättning. En insättning på 100 kr kommer då istället matchas fem gånger om och ge dig 600 kr att lira för.

Villkor och krav

I vanlig ordning tillämpas bonusvillkor och allmäna regler för dessa oddsbonusar. Omsättningskravet är 8x bonusbeloppet vilket får ses vara en förmånlig nivå idag. Något som är ännu bättre är att det lägsta oddset kan vara så pass lågt som 1.50. Det är inte ovanligt att det minsta oddset är upp emot 2.00 hos spelbolag idag varför detta är mycket tilltalande.

LeoVegas utvecklar löpande sitt erbjudande för sina kunder och vi kan absolut rekommendera detta spelbolag för dig som vill spela hos en seriös aktör. Bolaget bakom sidan är börsnoterat på Stockholmsbörsen och därmed råder god insyn i företagets finanser. LeoVegas har även börjat köpa upp ett par andra spelbolag och inom kort kan vi säkerligen se synergier till följd av detta.