Unika oddsbonusar året ut

Det regelverk som gäller idag för operatörer tillåter spelbolag att ha unika oddsbonusar riktade gentemot svenskar. Detta är något som kommer tas bort från och med nästa år när marknaden regleras och nya regler blir gällande för spelbolag i Sverige. Fortfarande finns det dock alltså möjlighet att ha unika oddsbonusar vilket gäller året ut 2018. Nedan har vi ett par sådana unika erbjudanden. Vill man utnyttja ett sådant är det alltså under 2018 och ut som det gäller.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 1 500 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 kr Visit

Tre oddsbonusar finns i listan ovan vilka alla ger en högre oddsbonus än om du surfar in direkt på respektive spelbolags sida. Samtliga avser som synes insättningsbonusar vilket kräver att du gör en första insättning som sedan matchas med 100 % upp till de belopp som anges.

Möjligheten till unika oddsbonusar försvinner

Den nya svenska lagen för spel kommer innebära att det inte längre kommer vara tillåtet för spelbolag att ha unika oddsbonusar som riktar sig till vissa specifika spelare. Därför kommer alltså möjligheten att ha separata erbjudanden inte längre tillåtas så som vi tolkar lagstiftningen. Syftet torde vara att inte spelbolagen ska kunna locka till osunt spelande vilket i grunden är en sund tanke.

Det införs även andra begränsningar när det kommer till oddsbonusar och erbjudanden. Det kommer inte heller längre vara möjligt att erbjuda spelare flera återkommande oddsbonusar. Istället är det en bonus som gäller och det är i samband med att man registrerar sig som spelare för första gången. Detta är också för att stävja spelmissbruk från lagstiftarens sida.

Från och med nästa år kommer det alltså införas ett flertal begränsningar när det kommer till bonuserbjudanden vilket kommer få effekt för vissa ”bonusjägare”. Förhoppningsvis kommer regleringen av marknaden leda till att det blir positivt för oss spelare. I dagsläget råder dock emellertid en del frågetecken hur vissa punkter i lagstiftningen ska tolkas. Här kommer det bli klarare med tiden och vi hoppas kunna vara en del i att göra det så tydligt som möjligt för spelare.