Unik oddsbonus hos Roy Richie Sports

Vi kan idag gladeligen meddela att vi tillsammans med vår nya samarbetspartner Roy Richie Sports kan erbjuda dig som ny spelare en helt unik oddsbonus. Kanske kan detta vara något för dig som söker efter en ny, bra insättningsbonus föra att dryga ut spelkassan?

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr VisitReview

Som framgår av tabellen ovan har du som inte tidigare är kund hos Roy Richie möjlighet att ta del av en insättningsbonus på 100 % upp till 1 200 kr. Detta innebär att om du utnyttjar maximal bonus så kommer du som sätter in 1 200 kr får totalt 2 400 kr att spela för. För att ta del av insättningsbonusen behöver du ange den unika bonuskoden RRSODDS24.

Omsättningsvillkoren gör gällande att bonus + insättning ska omsättas totalt 8 gånger innan du har möjlighet att ta ut dina vinstpengar. En fördel med denna bonus är att du har hela tre månader på dig att omsätta bonusen, viket innebär att du har god tid på dig att lyckas spela dig igenom omsättningskraven.

Bonusen krediteras till ditt konto så fort du satt in pengar och lagt ett första spel till minst 1.80 i odds. I dagsläget erbjuder tyvärr inte Roy Richie någon svensk version av sin sida men för dig som tycker det fungerar lika bra med en engelskspråkig sida utgör spelbolaget ett mycket bra alternativ.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om denna bonus eller skulle ha några funderingar om oddsbonusen från Roy Richie i övrigt.