Två unika insättningsbonusar

Vi försöker hela tiden se till att erbjuda så bra oddsbonusar som möjligt för våra besökare. Just nu kan vi gladeligen meddela att vi har två unika insättningsbonusar du kan ta del av om du följer länkarna här nedanför. Dessa oddsbonusar är högre beloppsmässigt än om du surfar in via spelbolagens vanliga hemsidor och öppnar upp ditt konto.

 

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr Visit
2 100 % upp till 1 500 kr Visit

Spelbolagen i fråga är Roy Richie och Jetbull. Det förstnämnda bettingbolaget har i vanliga fall en bonus på 1 000 kr men genom oss kan du alltså få ytterligare 200 kr matchat vid din första insättning. Detta kan tyckas riktigt bra men frågan är om inte Jetbulls erbjudande genom oss är ännu bättre. Där kan du få 100 % oddsbonus upp till 1 000 kr vilket är betydligt högre bonus än deras standarderbjudande.

Du tar del av dessa insättningsbonusar genom att klicka på hämta-knappen i tabellen ovan. I tabellen framgår även vilka omsättningsvillkor som gäller för respektive bonus. För mer information hänvisas till våra recensioner samt odds sidornas egna hemsidor där du kan läsa de fullständiga villkoren.

Fördelar med unika oddsbonusar

En fördel med unika oddsbonusar är ofta att man kan få ett högre belopp i bonus än vanligt. I vissa fall kan även omsättningskraven vara mer fördelaktiga. Om vi vänder på det kan det även vid en första anblick se ut som att unika oddsbonusar är riktigt bra men om man läser det finstilta behöver det inte alltid vara så. Det är mycket viktigt att läsa på och jämföra vilka villkor som gäller, inte minst omsättnignskrav, innan du signar upp med nya unika erbjudanden.