Välj mellan två oddsbonusar på Tipbet

Hos spelbolaget Tipbet kan du som inte är kund sedan tidigare välja mellan två olika oddsbonusar under 2018. Båda är riktigt bra men upplägget på de olika skiljer sig något. Antingen kan du välja att ta del av en odds bonus där du får en hög procentuell bonus eller en bonus där du får ett dubbelt så högt belopp.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 500 kr Visit

Deras standarderbjudande är att du får 200 % insättningsbonus upp till 500 kr. Detta innebär att du vid en insättning om 250 kr kommer få 750 kr att spela för. Bonusen passar dig som vill göra en förhållandevis låg insättning men ändå få en hel del pengar att spela för.

Deras alternativa välkomsterbjudande är att du får 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Detta är den vanligaste bonusformen om man ser till alla spelbolag som erbjuder oddsbonusar idag. Om du väljer denna får du alltså 500 kr mer i bonus än den förstnämnda oddsbonusen. Dock kräver den att du gör en insättning om lika mycket som du vill att tipbet ska matcha i bonus, dock maxmalt 1 000 kr.

Omsättningskrav för Tipbets bonusar

För deras 200 % insättningsbonus gäller är det något högre omsättningskrav än den andra bonusen. Du behöver omsätta din insättning samt bonusbeloppet totalt 12 gånger med minsta odds om 1.90. Om du utnyttjar maximal bonus och gör en insättning på 250 kr betyder detta att du behöver spela för totalt 9 000 kr innan du kan göra ett uttag.

Om du väljer den andra bonusen om 100 % behöver insättning samt bonusbeloppet omsättas totalt 5 gånger. Utnyttjar du hela bonusen behöver du därmed spela för 10 000 kr innan du kan ta ut pengarna. Även här gäller 1.90 som lägsta odds. I jämförelse med flera andra spelbolag som erbjuder samma bonus är detta bra omsättningskrav.

Den minsta möjliga insättningen för att utnyttja någon av dessa oddsbonusar är 100 kr. Observera att vi i de belopp som anges här har räknat på en kurs i SEK/EUR om 10 kr. Tipbets bonusar gäller i euro.