Sveriges spelschema i VM 2018

Det närmar sig allt mer och det faktum att Sverige faktiskt kommer spela i VM genererar fortsatt gåshud. För dig som är intresserad över spelschemat och kanske till och med har planer på att åka dig, så kommer här lite information.

Sveriges spelschema i VM 2018

Sveriges första match under VM är mot Sydkorea, vilka vi bör ha förhållandevis goda chanser att besegra. Det är ingen enkel grupp Sverige har hamnat i, men visst kunde det varit mycket värre. Vi har visat att vi kan slå bra nationer förr, så varför inte göra det återigen i VM. Matchen mot Sydkorea kommer spelas i Nizjnij Novgorod den 18 juni kl 14:00 svensk tid.

Match nummer två blir mot självaste Tyskland. Matchen i sig kommer bli ruskigt svår, då Tyskland som alltid är en kandidat till att vinna hela mästerskapet. Det är en fotbollsnation som få kan mäta sig med, men vi har besegrat dem förr och kan förhoppningsvis sätta käppar i hjulen för dem återigen, och åtminstone få med en poäng. Matchstart är 17:00 den 23 juni och spelas i Sotji.

Sista nationen med i gruppen är Mexiko. Detta lag är också väldigt svårslaget, men åtminstone något enklare än Tyskland på pappret. Sverige kommer av förklarliga skäl vara underdogs i mötet, men med en taktisk game plan så är det inte alls omöjligt att spela en defensiv match och försöka göra mål på kontring. Känns på förhand målsnålt när Sverige ställs mot Mexiko den 27 juni klockan 16:00 svensk tid. Matchen spelas i staden Jekaterinburg.