Sverige – Schweiz stream i hockey-VM 2018

Vill du titta på Sverige – Schweiz genom gratis stream i hockey VM 2018? Har du inte kanalen det går på har vi det bästa alternativet för dig. Matchen visas precis som alla andra matcher i hockey VM har gjorts hos spelbolaget Unibet. Du får tillgång till att se denna match och all annan sport som visas på stream hos Unibet om du registrerar ett konto och gör en insättning. Du behöver inte spela på någon match eller dylikt, det enda som krävs är att du har minst en krona på spelkontot för att kunna streama alla matcher som erbjuds.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Skapa ett konto hos Unibet genom att följa länken i tabellen ovan. Som ny spelare får du även välja mellan två olika oddsbonusar om du så önskar. Antingen väljer du deras 500 % insättningsbonus upp till 500 kr eller 200 % upp till 1 000 kr. Båda dessa oddsbonusar har, jämfört med många av Unibets konkurrenter, förmånliga omsättningsvillkor vilket givetvis är en stor fördel för dig som spelare.

Lagens väg till finalen

Sverige är helt klart det lag som imponerat mest i turneringen hittills. Svenskarna är obesegrade och i semifinalen körde man bokstavligen talat över USA med hela 6-0. Även om matchen var jämnare än siffrorna gör gällande var det såklart aldrig något snack om saken. Innan det slog Sverige som bekant Lettland i kvartsfinal medan man i gruppen exempelvis slog både Ryssland och Tjeckien. Att Sverige förtjänar en finalplats går det verkligen inte argumentera emot.

Det stora utropstecknet och skrällen hittills är dock givetvis att Schweiz tagit sig hela vägen till final. Deras seger mot Finland i kvartsfinalen följdes upp med en mycket överraskande seger mot Kanada i semifinalen. Det som många såg som en drömfinal mellan Sverige och Kanada blir nu alltså inte av, istället får vi se Schweiz som motståndare för Sverige.

Givetvis är Sverige stora favoriter och det vore en riktig knall om Schweiz skulle lyckas knipa guldet.