Svenska Cupen – vinnarodds inför kvartsfinaler

Den Svenska Cupen har dragit igång på allvar och efter helgen som gick har gruppspelet avhandlats vilket betyder att det är dags för kvartsfinaler. Mindre skrällar har skett men trots allt får man säga att Allsvenskans bästa lag fortsatt är med i Cupen och har chans på årets första titel. Vi har tagit en titt på vinnarodds inför kvartsfinalerna i Svenska Cupen.

Kvarvarande lag listade efter favoritskap och odds på att bärga titeln hos spelbolaget betway listas nedan:

  • Malmö FF (3.00)
  • Östersund (5.00)
  • AIK (5.00)
  • Djurgården (8.00)
  • Häcken (11.00)
  • IFK Göteborg (15.00)
  • GAIS (15.00)
  • Örebro (26.00)
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Som synes är Malmö FF favoriter vilket inte är helt oväntat. Laget har dominerat svensk fotboll de senaste säsongerna och har den i särklass bredaste truppen och även spetsen finns där. Trots tapp av flera bra spelare har man fyllt på med spelare av Allsvensk toppklass som gör att man på pappret har det bästa laget. Frågan är om inte MFF kan vara värt en peng till 3.00 gånger pengarna? Mycket talar trots allt för att man till slut kommer stå som segrare. Faktum är dock att det var länge sedan skånelaget tog hem cupen, något som kanske ger laget en liten extra morot inför slutspelet som nu hägrar?

Uppstickare till titeln

Malmö får ses som en relativt stor favorit. Efter det har vi Östersund och AIK som främsta utmanare inför kvartsfinalerna. Östersund har som många vet behållit många av deras bästa spelare, trots stora bud på exempelvis Ghoddos, och har en högstanivå som heter duga. Även AIK har efter deras fina transferfönster ett riktigt bra lag, frågan är dock hur bra Norling lyckats få ihop laget. Faktum är att det inte sett särskilt bra ut under matcherna som varit.

Utöver ovan nämnda lag har vi två uppstickare i Djurgården och Häcken som skulle kunna utmana. Som framgår av oddsen på att vinna cupen ovan ligger de dock en bit efter. Just dessa två lag möts i en av kvartsfinalerna där vinnaren troligtvis kommer ställas mot AIK i semifinal. Årets första möjliga stockholmsderby med andra ord.