Streama sport på Betfair TV

Spelbolaget Betfair är ett av världens största och ledande företag inom betting och odds. Med anledning av det är det kanske inte så konstigt att man även ligger i framkant vad gäller att ge sina spelkunder en så bra upplevelse som möjligt. Som en del av detta erbjuder man sedan en tid tillbaka live streaming via Betfair TV vilket vi går igenom i denna artikel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Erbjudandet om att streama sport utan kostnad utesluter inte att man kan använda sig av betfair vanliga oddsbonus vid registrering. Som ny kund får du 100 % upp till 1 000 SEK med bra omsättningsvillkor. Ta dig vidare till betfairs sida och läs mer om de fullständiga villkoren för bonusen, om du skulle vilja ta del av denna. Det ska dock poängteras att det inte är något krav för att kunna använda deras livestreamingtjänst.

Streama helt gratis hos betfair

Likt alla andra sidor som erbjuder livestreaming kan man se matcher på Betfair TV utan kostnad. Det är alltså gratis så tillvida att man inte behöver betala någonting för att se matcherna. Det är dock ett krav att du behöver ha pengar på ditt spelkonto för att kunna ta del av deras livestreamingutbud. Hur mycket spelar dock ingen roll.

Du kan streama matcher från exempelvis Serie A, FA-cupen och MLS när det kommer till fotboll. Vad gäller tennis, en sport som är mycket förknippad med spel och betting, visar de matcher från ett par av de stora grand slam-turneringarna och även Mastersturneringar. Detta är dock bara ett axplock av hela betfair utbud. Surfa in på deras sida, alternativt ladda ner deras app i din smartphone, för att se tablån över alla matcher och turneringar man kan ta del av via deras streaming. Totalt sett har de tusentals olika evenemang som man kan titta på utan någon kostnad.

Betfair är ett av de spelbolag som hittills beviljats spellicens av Spelinspektionen. Det innebär att de kan erbjuda spel och betting till personer som finns bosatta i Sverige. Samtidigt står man under inspektionens tillsyn.