Bästa sättet att streama Serie A & La Liga 2018

För den innevarande säsongen är det inget svenskt mediebolag som förvärvat rättigheterna till att sända spanska La Liga och italienska Serie A. Det innebär att du exempelvis inte heller längre kan streama matcherna via Viaplay. Det finns dock möjligheter – såväl gratis stream som betaltjänst för att streama Serie A och La Liga 2018.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit

Ett av de enklaste och mest prisvärda sätten att streama spansk och italiensk fotboll i år är att se på matcherna via ett spelbolag. Exempelvis erbjuder betsson alla deras kunder möjligheten att streama samtliga matcher utan någon kostnad. Det finns ett par krav som du måste uppfylla, exempelvis att du behöver ha ett registrerat konto och ha ett positivt saldo på detta. Det innebär således att du måste göra en första insättning av pengar, noterbart är emellertid att du inte behöver spela på någon match.

Ovanstående medför alltså att du kan streama alla matcher utan någon kostnad. Som synes ovan kan du alltså även få ett riskfritt spel på betsson upp till 1 000 kr. Det innebär att du kan placera ett första spel helt utan risk, skulle du förlora ditt första spel får du pengarna återbetalda och du kan omgående ta ut dessa om du vill. I kombination med deras fina live stream erbjudande är detta väldigt tilltalande enligt vår mening.

Ingen köpte rättigheter – ligorna sänder själva

När inget mediebolag i norden valde att betala de pengar som krävdes för att förvärva rättigheterna till La Liga och Serie A och därmed även sända ligorna valde organisationen bakom rättigheterna en annorlunda metod. Man valde själva att starta upp streamingtjänsten Strive där man kan se samtliga matcher från respektive liga till ett pris om 79 kr i månaden. Under förutsättning att man enbart är intresserad av att se dessa ligor måste man säga att det är ett bra pris.

I Strives tjänst ingår endast engelskspråkiga kommentatorer men enligt uppgift har de för avsikt att börja med svensk kommentering inom en relativt snar framtid. När det blir återstår att se.