Streama Allsvenskan 2018

Allsvenskan är den liga som är mest populär bland det svenska folket överlag. Därmed är det kanske inte märkligt att det finns ett stort intresse för att streama Allsvenskan på nätet.

I likhet med föregående år är det TV4 Gruppens streamingtjänst CMore som har ensamrätt på att visa Allsvenskan och Superettan, såväl på TV som via stream. Idag finns det inget alternativ till denna tjänst om du vill streama Allsvenskan. Det är en dyr rättighet att inneha och därför är det inte så konstigt att det också kostar att ha ett konto hos CMore.

Just nu får man betala 450 kr i månaden för deras sportpaket och då ingår alla deras ligor och rättigheter, inklusive de filmer och serier man visar. Exempelvis är man alltid först med de nya Beckfilmerna.

Streama Allsvenskan utomlands

För personer som inte befinner sig i Sverige är det möjligt att streama Allsvenskan via flera olika bettingsidor som exempelvis Unibet och bet365. Dessvärre gäller inte det för personer bosatta i Sverige med anledning av rättighetsupplägget.

Ett intressant år att streama

När vi nu går in i den allsvenska säsongen gör vi det med stora förhoppningar om att det ska bli en grym säsong. Många lag har satsat stora pengar på sin trupp vilket gör att toppstriden och kriget om europaplatserna ser mer öppen ut än på länge. Malmö är givetvis stora favoriter till att ta guld men i övrigt ser det mycket jämnt ut.

Såväl AIK, Häcken, Östersund och Djurgården har lag som kan utmana om europaplatserna. Lägg då även till ett stjärnspäckat Hammarby som skulle kunna bli riktigt bra om man får ordning på sitt spel. Frågan är dock om man lyckas behålla en spelare som Hamad i sommar. Det ryktas om att han har en klausul i kontraktet som gör att det är förhållandevis lätt för honom att lämna om han så skulle önska.