Stormöte mellan Napoli – Juventus

Det vankas stormöte i italienska Serie A när Juventus gästar Napoli. Det är två stora klubbar som båda skördar stora framgångar i år. Just Napoli har verkligen gjort ett lyft den här säsongen, men kan man rå på en storklubb som Juventus?

Inför Napoli – Juventus

Napoli har gått som tåget i år och ligger fortsatt etta i tabellen. Det är dock med små marginaler, då vi ser Inter på en andraplats med två poäng färre, medan Juventus kommer på en tredjeplats med fyra poäng färre än Napoli.

Napoli har nu 38 poäng, vilket innebär att Inter har 36 samt Juventus på 34 poäng. Det kommer bli en het strid mellan giganterna i år och det känns allt mer öppet i år jämfört med i fjol. Sett till Napoli och Juventus formkurva så är den inte spikrak för något utav lagen på sistone. Napoli har förvisso tre raka vinster, men dessförinnan en oavgjord och en förlust. Juventus har inte heller något mäkta imponerande facit, då man på sina fem senaste matcher har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Nu återstår det att se hur utfallet blir av just den här matchen. Det är en match av stor vikt, där tre poäng för bortalaget kan innebära att man knappar in i jakten på förstaplatsen. Vad tror du om matchen? Gör din värdering och testa dina betting-kunskaper.