Sportbonusar med bra omsättningsvillkor

Som spelare är man ofta på jakt efter bra sportbonusar, där definitionen av bra är en kombination av en förhållandevis hög beloppsmässig bonus samt bra omsättningsvillkor. Hos oss hittar du flera av spelbolagens mest tilltalande sportbonusar som du kan använda för spel på odds och betting.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 122 % upp till 500 kr Visit
2 100 % upp till 1 500 kr Visit
3 Ingen bonus just nu Visit
4 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
5 300 % upp till 600 kr Visit
6 500 % upp till 500 kr Visit
7 250 kr riskfritt spel Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 Ingen bonus för tillfället Visit
10 100 % boost upp till 5000 kr Visit

I listan ovan hittar du några av de tio bästa sportbonusarna när det kommer till förmånliga omsättningsvillkor. I listan är nio av tio sportbonusar så kallade insättningsbonusar medan Mr Green erbjuder en sorts odds boost på ditt första spel. På andra listor här på sajten hittar du även riskfria spel och olika former av free bets.

Vad räknas som bra omsättningsvillkor för en sportbonus?

Frågan är rubriken är såklart högst relevant att ställa sig. Vad kan man som spelare egentligen anse vara bra omsättningsvillkor och omsättningskrav för en sportbonus idag? Den kanske första faktorn man ska titta extra på när man letar nya sportbonusar är hur många gånger sportbonusen måste omsättas, så kallade omsättningskrav. Ju lägre antal gånger du måste omsätta det belopp du fått i sportbonus desto bättre.

Idag finns allt mellan 5.00 upp över 20.00 i omsättningskrav och självklart vill man hitta en sportbonus med så låga omsättningskrav som möjligt. Sanningen ligger väl i att någonstans i mitten går gränsen får vad man kan anse vara en riktigt tillfredsställande bonus med tillhörande villkor. Allt under 10.00 i omsättningskrav får i jämförelse med många andra sportbonusar ses som ett bra villkor.

Nästa faktor att ha koll på är vilket det lägsta möjliga oddset för att omsätta din sportbonus är. Av förklarliga skäl är det enklare att spela sig igenom omsättningskraven på en bonus där exempelvis det lägsta oddset är 1.50 istället för 2.00. Allt inom detta intervall är vanligt idag, även om man ser att de flesta spelbolagen väljer att lägga sig i det högre av det nämnda intervallet.