Sportbonusar med bra omsättningsvillkor

Som spelare är man ofta på jakt efter bra sportbonusar, där definitionen av bra är en kombination av en förhållandevis hög beloppsmässig bonus samt bra omsättningsvillkor. Hos oss hittar du flera av spelbolagens mest tilltalande sportbonusar som du kan använda för spel på odds och betting.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 122 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 610 kr odds bonus Hämta
2 100 % upp till 1 500 kr
Omsättningskrav: 10x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 500 kr insättningsbonus Hämta
3 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
5 300 % upp till 600 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 300 % insättningsbonus Hämta
6 500 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
7 250 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
På ditt första mobilspel
Recension 250 kr riskfritt spel Hämta
8 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
9 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
10 100 % boost upp till 5000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 5 000 kr oddsboost Hämta

I listan ovan hittar du några av de tio bästa sportbonusarna när det kommer till förmånliga omsättningsvillkor. I listan är nio av tio sportbonusar så kallade insättningsbonusar medan Mr Green erbjuder en sorts odds boost på ditt första spel. På andra listor här på sajten hittar du även riskfria spel och olika former av free bets.

Vad räknas som bra omsättningsvillkor för en sportbonus?

Frågan är rubriken är såklart högst relevant att ställa sig. Vad kan man som spelare egentligen anse vara bra omsättningsvillkor och omsättningskrav för en sportbonus idag? Den kanske första faktorn man ska titta extra på när man letar nya sportbonusar är hur många gånger sportbonusen måste omsättas, så kallade omsättningskrav. Ju lägre antal gånger du måste omsätta det belopp du fått i sportbonus desto bättre.

Idag finns allt mellan 5.00 upp över 20.00 i omsättningskrav och självklart vill man hitta en sportbonus med så låga omsättningskrav som möjligt. Sanningen ligger väl i att någonstans i mitten går gränsen får vad man kan anse vara en riktigt tillfredsställande bonus med tillhörande villkor. Allt under 10.00 i omsättningskrav får i jämförelse med många andra sportbonusar ses som ett bra villkor.

Nästa faktor att ha koll på är vilket det lägsta möjliga oddset för att omsätta din sportbonus är. Av förklarliga skäl är det enklare att spela sig igenom omsättningskraven på en bonus där exempelvis det lägsta oddset är 1.50 istället för 2.00. Allt inom detta intervall är vanligt idag, även om man ser att de flesta spelbolagen väljer att lägga sig i det högre av det nämnda intervallet.