Sportbonusar augusti 2017

Vi har gått in i högsommarens sista månad augusti och kanske letar du efter en bra sportbonus för att dryga ut spelkassan? Då är du på rätt ställe. Vi listar alla sportbonusar i form av exempelvis oddsbonusar, insättningsbonusar, riskfria spel, free bets med mera från de bästa spelbolagen som erbjuder odds för svenska spelare.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu Visit
2 400 % upp till 400 kr Visit
3 300 % upp till 600 kr Visit
4 25 % upp till 2 000 kr Visit
5 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit
6 50 % upp till 2 000 kr Visit
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 Ingen bonus just nu Visit
10 100 % upp till 1 200 kr Visit

Augusti är kanske en av de roligaste månaderna under hela säsongen för den som älskar sport och betting. Svenska allsvenskan är igång för full rulle och under augusti drar även några av de största europeiska fotbollsligorna igång, vilket gör att många letar efter nya sportbonusar för att fylla på spelkassan. Därför har vi skapat oddsbonus24.se – för att underlätta för dig som letar efter sportbonusar på nätet. Vår genomgång inkluderar i princip alla odds sidor som vänder sig till den svenska spelmarknaden och ovan finner du alla dessa sportbonusar i storleksordning, med de högsta bonusarna först och sedan i fallande ordning.

Villkor för sportbonusar

Det kanske viktigaste att ta hänsyn till när du väljer vilket spelbolag och sportbonus du ska använda dig av de villkoren som sportbonusen som erbjuds omfattas av. Kortfattat finns det ofta omsättningskrav, eller omsättningsvillkor, som är kopplade till en sportbonus som vi erbjuds av alla oddsbolag. Detta kan exempelvis vara att du behöver omsätta bonusbeloppet ett antal gånger innan du kan ta ut pengarna. Man ska dock komma ihåg att det faktiskt finns sportbonusar som inte är förenade med några villkor över huvud taget, exempelvis riskfria spel där du kan lägga ett spel helt utan någon risk då du får tillbaka pengarna vid förlust vilka du sedan kan ta ut direkt om du så önskar.

I vår sammanställning ovan har vi redogjort för vilka eventuella omsättningsvillkor som gäller för respektive sportbonus. Gå igenom dessa innan du väljer vilken bonus som passar dig bäst och läs gärna även våra recensioner av spelbolagen innan du slutligen registrerar dig i syfte att utnyttja bonuserbjudandet.