Sportbonus hos mobilebet

Spela på sport hos Mobilebet – spelbolaget som passar för dig som spelar via mobilen men även andra sorters enheter. Om du har redan har ett konto hos detta bettingbolag kan du skatta dig lycklig, för nya spelare finns det nämligen två olika sportbonusar som erbjuds. Du väljer själv den som passar dig bäst, men kom ihåg att du endast kan välja en av dem i samband med att du registrerar dig som ny spelare.

Nedan går vi igenom deras två olika sportbonusar och de omsättningskrav som gäller för dessa. Vi går igenom de villkor som enligt vår bedömning är av störst vikt, för att vara helt införstådd i vad som gäller bör du dock läsa igenom villkoren innan du registrerar dig.

Sportbonus 1 – 300 % upp till 600 kr

Första sportbonusen innebär att du får 300 % insättningsbonus upp till 600 kr. Det innebär således, om du utnyttjar maximal bonus, att du vid en insättning om 200 kr får hela 800 kr att spela för. Denna sportbonus passar därmed dig som vill ha en hög procentuell andel bonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 300 % upp till 600 kr Visit

De omsättningsvillkor som gäller för denna sportbonus är 8 gånger bonusbelopp samt din insättning. Lägsta möjliga odds är 1.80 och du har totalt 30 dagar på dig att spela igenom omsättningsvillkoren.

Sportbonus 2 – 100 % upp till 2 500 kr

Mobilebets andra sportbonus ger dig en större bonus men kräver i så fall också att du gör en större insättning. Du får nämligen 100 % upp till 2 500 kr i sportbonus. Omsättningskraven är desamma som för den sportbonus som nämns ovan, nämligen 8x bonus och insatt belopp. Denna oddsbonus är perfekt för dig som vill ta del av en av marknadens högsta sportbonusar.

Mobilebet har en riktigt tilltalande oddsklient och uppdaterade nyligen sin plattform. Den fungerar och flyter mycket väl i mobilen och har ett tilltalande grafiskt utseende. Har du inte redan ett konto ska du helt klart testa på någon av deras sportbonusar.