Speltips Östersund – Djurgården 1 april

I den Allsvenska premiären ställs två av de lag som på förhand tippas vara topplag mot varandra, nämligen Östersund och Djurgården. Bortalaget kommer med ett massivt följe och det lär bli fullsatt på Jämtkraft Arena. Såhär tidigt på säsongen är det ofta svårt att sia om spel på matchen, men vi tycker att vi hittat ett intressant spel hos Unibet.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Vi tror att chansen för att det blir en målsnål match är stora och ser ett intressant spel i under 2.5 mål till 1.87 i odds hos Unibet. Djurgården har sett otroligt stabila ut under försäsongen och verkligen imponerat. I Svenska Cupen har man hittills inte släppt in något mål och då har man trots allt mött lag som Häcken och AIK. Och kanske är det framför allt detta som gör att vi på förhand tror på en målfattig historia. Med en stabil backlinje som jobbar tätt och bra med deras mittfält har laget visat sig vara väldigt kompakta.

Östersund har som alla vet ett bra spel men faktum är att det inte alltid mynnar ut i så många solklara chanser, i synnerhet inte mot bättre lag. De kommer garanterat vara det spelförande laget i denna match men frågan är hur många heta målchanser man faktiskt kommer komma fram till. Nu i Svenska Cupen har det sett sådär ut när det kommer till just detta.

Så till vida att Östersund inte får in ett tidigt mål i denna match som kommer tvinga Dif att gå framåt under en längre period tror vi chanserna är stora för att det blir maximalt två mål i matchen. Vi testar därför ett spel på under 2.5 mål till 1.87 i odds hos Unibet.