Speltips inför IFK Göteborg – Djurgården

Under torsdagen ställs stockholmslaget Djurgården mot IFK Göteborg, ett möte som på förhand ser mycket intressant ut. Båda lagen ligger för närvarande i mitten av tabellen efter ungefär en tredjedel av årets Allsvenska avklarad. Mötet är således mycket viktigt där tre poäng för något av lagen skulle ge en skjuts uppåt i tabellen.

Djurgården kommer till denna match med tre raka segrar varav en i Svenska Cupen. Tre mycket välbehövliga sådana efter en mindre kräftgång i Allsvenskan. Med nytt självfötroende siktar man nu på att vinna de två återstående matcherna innan uppehållet. Laget har en solid defensiv även om laget anfallsmässigt sett något krampaktiga ut. Även om man fått igång Tino Kadewere är det fortfarande stora frågetecken för anfallsspelet. Dock mycket positivt att Kerim Mrabti numera är tillbaka i spel.

IFK Göteborg har även de haft ganska svårt att producera chanser framåt. Lagen är inne i en ny fas med Poya som tränare och har presterat helt ok hittills. Sett till förutsättningarna i denna match lär man gå för tre poäng men risken finns att det blir en tillknäppt historia.

Få heta målchanser i matchen?

Vi tror på en målsnål match där lagen inledningsvis kommer känna på varandra. Djurgården har 11 gjorda mål och 9 insläppta på 10 omgångar vilket alltså ger ca 2 mål i snitt per match. IFK Göteborg har mäktat med 9 mål och släppt in 12 på nio matcher. När nu två förhållandevis defensivt starka lag ställs mot varandra där anfallsspelet lämnat en hel del att önska kan det bli såväl chans- som målfattigt.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

Under 2.5 mål ger just nu 1.98 i odds hos 18bet vilket vi ser vara ett mycket tillfredsställande odds. Hos 18bet får du nu även en 100 % insättningsbonus upp till 100 euro. Med dagens euro- och SEK-kurs ger detta över 1 000 kr i oddsbonus.