Speltips Djurgården – Häcken 22/7 2018

Något av en måstematch för båda lagen när Djurgården tar emot Häcken på Tele 2 på söndag. Djurgården är i behov av tre poäng för att haka på övriga topplag och Häcken behöver också plocka poäng för att inte halka efter i kriget om europaplatserna.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Spelet i denna match blir under 2.5 mål. Ett av de högsta oddsen på detta utfall erbjuds av betting bolaget Unibet där oddset 1.91 hittas i dagsläget. Ett riktigt bra odds i vår mening som helt klart är spelvärt. Kanske är du redan kund hos Unibet sedan tidigare. Om du inte är det har de en fin insättningsbonus. Du kan välja mellan en 500 % oddsbonus upp till 500 kr eller en 200 % insättningsbonus upp till 1 000 kr. Omsättningskravet varierar så se till att vara påläst om villkoren för den odds bonus du väljer.

Spelmotivering till underspelet

Lagen möttes i Svenska Cupen tidigare i våras, också den matchen spelades på Tele 2 Arena. Då slutade det 1-0 till Djurgården efter ett mål i den andra halvleken av Tino Kadewere. Sett till förutsättningarna inför denna match tror vi det kan bli en match som kan likna den matchen.

Två stabila lag där Djurgården har det lite vassare försvarsspelet och Häcken det bättre anfallsspelet. I denna match lär Erik Johansson starta för Dif vilket självklart är ett välkommet tillskott. Deras redan kompakta defensiv blir därmed ännu bättre vilket gör att det antagligen blir svårt för Häcken att måla även om man har bra spets i laget. Djurgården har endast släppt in 12 mål på de 14 matcher laget har spelat vilket bara AIK kan matcha med 10 insläppta mål.

Man ska komma ihåg att även Häcken är bra och stabila bakåt. 13 mål i baken på 13 matcher talar sitt tydliga språk. Troliga resultat i matchen skulle kunna vara 1-0 till något av lagen eller möjligtvis 1-1. Att det max blir två mål i matchen känns som ett riktigt bra spel här.