Därför ska du ha konto hos flera spelbolag

Många som spelar på odds har endast spelkonto hos ett spelbolag. I många fall innehas endast konto hos den svenska statliga speljätten Svenska Spel. Detta är något man förlorar mycket på i längden och för den mer seriösa spelaren är det ett måste att ha konton hos flera bettingbolag.

Om du enbart spelar på skoj, för någon hundralapp i månaden fungerar kanske ovanstående upplägg. För dig som däremot vill bli en vinnande spelare är detta inget alternativ.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 400 % upp till 400 kr Visit
2 300 % upp till 600 kr Visit
3 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 Upp till 500 kr extra Visit

Vikten av att kunna välja spel på olika bettingsidor

Anledningen till att vi rekommenderar att man ska skaffa sig flera spelkonton är enkel och stavas Odds. Om du endast har konto på ett spelbolag kommer du inte ha något alternativ än att spela till det odds som detta spelbolag erbjuder. När du har möjlighet att spela hos olika bettingbolag får du möjlighet att jämföra vilket bolag som har bäst odds på det du har för avsikt att spela på och väljer därmed självklart att spela där du erbjuds högst odds.

Men kan det skilja sig så mycket då, har inte alla spelbolag ungefär samma odds? Det kan man tro. Det stämmer förvisso att spelbolagen på en en övergripande nivå ligger ungefär lika, men faktum är att små skillnader mellan odds gör stor skillnad i längden. Det kanske inte känns som att skillnaden mellan ett odds på 1.90 och 1.95 är så stor, men om du lägger många spel till ett lägre odds av denna karaktär kommer du gå miste om stora pengar.

Det värsta man som sportsbettare kan göra är att endast spela på Svenska Spel. Då staten inte konkurrerar med de utländska spelbolagen på samma sätt som dessa konkurrerar med varandra har de möjlighet att ha lägre odds, vilket de också har. Om man gör en jämförelse är skillnaden mellan Svenska Spels odds och övriga spelbolag verkligen påtaglig.