Spelförslag Sverige – Peru

Sista träningsmatchen innan VM drar igång för Sveriges del går av stapeln på lördag. Sverige ställs mot Peru, som också är klara och kommer delta i VM, i en match som är den sista värdemätaren innan slutspelet i Ryssland börjar.

Vissa faktorer talar för att det kommer bli en målsnål och händelsefattig match. Detta syns också tydligt på oddsen som endast ger knappa 1.60 i odds på minst tre mål i matchen. Ett så pass lågt odds på underspel är i vår mening dock alldeles för lågt. Är risken eller chansen, beroende på hur man ser på det, verkligen så pass låg att det blir så få målchanser och även chans för mål?

Exempelvis erbjuder Unibet åt andra hållet hela 2.55 i odds på över 2.5 mål i matchen. Om man ser till Sveriges förra match mot Danmark kunde vi se att defensiven är riktigt solid, men kommer inte Janne vilja gasa på lite för att testa offensiven? Det tror vi.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit

Oddsbonusar hos Unibet

Unibet erbjuder inte bara ett av de bästa oddsen på överspel i Sveriges match mot Peru. De har helt klart en av de bästa oddsbonusarna som erbjuds för svenska bettingspelare just nu. Deras höga procentuella insättningsbonus i kombination med fördelaktiga omsättningskrav gör att du som inte har ett konto hos dem sedan tidigare verkligen borde överväga att öppna ett konto.

Unibet är ett av de mest erfarna och traditionella spelbolagen som finns idag. De verkar under ett moderbolag som huserar på svenska börsen och är mycket seriösa. Du kan räkna med att du kommer få ett seriöst bemötande hos Unibet vilket i kombination med deras fina välkomsterbjudande och oddsutbud kommer få en bra upplevelse överlag.