Spelförslag Brommapojkarna – Häcken

Under påskhelgen har den första omgången av Allsvenskan avklarats och visst är det kul att det är igång igen. Omgången bjöd inte på några större överraskningar. Mest kanske Djurgårdens seger borta mot Östersund sticker ut men sett till hur Dif spelat under Svenska Cupen var det ändå ingen större överraskning. Utöver det blev det idel segrar för de lag som förväntas ligga i toppen av Allsvenskan. Malmö, AIK, Häcken och Norrköping lyckades alla vinna sina matcher.

Vi blickar nu fram mot nästa omgång och har hittat ett spelförslag i matchen mellan Brommapojkarna och Häcken. Vi tror här på göteborgarna och bäst odds på rak tvåa hittas hos betway med 1.91 i odds. Där erbjuds du dessutom en odds bonus på 1 000 kr vid registrering.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit

Häcken – en outsider för SM-guldet

Häcken ser riktigt starka ut inför denna säsongen. Man gjorde en stark försäsong och åkte precis ut mot Djurgården i en match man lika gärna hade kunnat vinna. De har en riktigt stabil grund och är svåra att göra mål på. Samtidigt har man en riktigt intressant offensiv med spelare som Paulinho, Kamara, Irandust och nu även El Kabir.

Mot Kalmar tog man en förhållandevis komfortabel seger vilket ger lite andrum. Man ställs nu mot Brommapojkarna på bortaplan som torskade första matchen mot Peking. Ingen skam såklart, dock ljuger siffrorna 2-1 något. Det kunde blivit betydligt större siffror sett till matchbilden.

Känslan är att Brommapojkarna kommer få det tufft att hålla sig kvar i Allsvenskan och om Häcken vill utmana om titeln på allvar är detta en match man ska vinna. Detta oavsett om man spelar på bortaplan i denna matchen. Med El Kabir som en krydda till ett redan namnkunnigt lag kan Häcken säkert bli en guldkandidat.