Spelbolag med Riskfria spel Oktober 2017

Är du intresserad av att få mer kapital att röra dig med, utan att behöva investera mycket av dina egna pengar? Då kan ett riskfritt spel vara något för dig. Många spelbolag erbjuder idag riskfria spel, som kan vara väldigt fördelaktiga för dig som vill vinna mycket, men satsa lite.

Riskfria spel Oktober 2017

Ett riskfritt spel innebär allt som oftast att du placerar ett spel med egna pengar. Skulle detta spel gå förlorat, så får du motsvarande summa tillbaka. Det är alltid viktigt för dig att läsa igenom regler och villkor för respektive bonus. Generellt finns det begränsningar för hur stort belopp du kan placera ett spel med. Det brukar vara ett max-belopp, och kan också finnas begränsningar för hur höga eller låga odds du kan placera spel på. Det här framgår tydligt när man läser regler och villkor, men här på Oddsbonus24.se har vi självklart gjort en recension för samtliga spelbolag som har riskfria spel som erbjudande i Oktober.

Nedan följer en tabell för de spelbolag som just nu erbjuder riskfria spel till sina kunder. För att erhålla bonusen behöver du bara klicka på länken, alternativt logotypen för det spelbolag som önskas:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 450 kr riskfritt spel VisitReview
2 50 kr free bet VisitReview
3 400 kr free bets VisitReview
4 200 kr free bet VisitReview
5 100 kr riskfritt spel VisitReview

I ovan lista finner du också spelbolag som erbjuder gratisspel, eller också kallat free bets. Dessa kan vara att föredra för dig som inte vill investera några pengar alls, men ändå kunna placera spel. Notera att det allt som oftast tillkommer omsättningskrav för detta. Ett omsättningskrav för ett gratisspel brukar vara att en eventuell vinst skall omsättas x antal gånger till ett utsatt lägsta-odds innan pengarna är godkända för uttag.

När det kommer till gratisspel rekommenderar vi att alltid välja dem, oavsett om det är tuffa omsättningskrav. För dessa bonusar har man absolut ingenting att förlora, utan med lite engagemang kan man vinna pengar utan att behöva satsa en enda krona av eget kapital.