Spelbolag med gratis livestream

Idag är det flera spelbolag som erbjuder gratis live stream till sina registrerade kunder. Anledningen är enkel, detta är ett bra sätt för spelbolagen att komplettera sitt livebetting-erbjudande. Spelupplevelsen ökar helt enkelt om man samtidigt kan se matchen. Därav har flera spelbolag valt att anskaffa rättigheter för att visa mängder av evenemang inom sport varje år, exempelvis fotboll från La Liga, Serie A och Bundesliga samt hockey från KHL och CHL. Vidare finns det spelbolag som visar alla ATP-turneringar varje år, inklusive alla grand slams.

Nedan listar vi några av de spelbolag som enligt vår mening erbjuder det främsta livestreamutbudet och livestreamtjänster:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr Visit
2 200 kr free bet Visit
3 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 2 500 kr Visit
6 Upp till 500 kr extra Visit

Hur fungerar livestream  hos spelbolag?

Det är väldigt enkelt att titta på sport via livestream hos spelbolag. Det enda kravet är att du måste ha ett registrerat kundkonto och ha pengar på kontot. Det sistnämnda kanske kan avskräcka vissa då man behöver sätta in pengar, men man ska då komma ihåg att det krävs så lite som 1 kr på kontot för att kunna ta del av all sport som det aktuella spelbolaget tillhandahåller live stream för. Så länge man gjort en insättning och inte spelat bort alla pengar har man alltså möjlighet att livestreama hela gratis hos spelbolagen.

Streamingtjänsterna fungerar väl på såväl datorer som mobil eller surfplatta. Om man kollar via dator är det vanligtvis dock så att man inte kan titta på matcherna i fullskärmsläge, vilket har med rättigheterna som spelbolagen anskaffat att göra. Tittar du via mobilen är detta dock inget problem.

Sammanfattningsvis är livetreaming via spelbolag ett bra alternativ för dig som vill titta på gratis stream. Dessvärre är det i dagsläget inte möjligt att se på de populäraste evenemangen så som Allsvenskan, SHL, Premier League och Champions League. För att streama dessa events krävs istället att du har ett konto hos CMore eller viaplay.