Spela utan registrering MrGreen

Den rådande digitaliseringen gör det enkelt för alla konsumenter. Nu kan du spela hos MrGreen helt utan registrering. Det enda du behöver är ett mobilt bankID för att logga in – alla uppgifter sparas i det dolda. Den här metoden är otroligt enkel och 100 % säker.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % boost upp till 5000 kr VisitReview

Betting utan registrering hos MrGreen

MrGreen är ett välkänt spelbolag som ständigt erbjuder bra tjänster och erbjudanden till sina kunder. Nu kan du spela hos spelbolaget utan att ens behöva registrera dig. Det har alltså aldrig varit enklare. Tidigare har man alltid behövt registrera ett konto, som vanligtvis tar några minuter. Det är inget krångligt i sig, men att förenkla detta moment, samt att man inte längre behöver hålla koll på användarnamn och lösenord, är väldigt effektivt.

MrGreen ger dig inte bara en otroligt bra tjänst utan inloggning, utan även en förmånlig odds bonus. Denna odds bonus är inte som alla andra, som vanligtvis är en insättningsbonus med en procentuell ökning av din första insättning. Här får du istället 100 % odds boost på ditt första spel. Det innebär att om du spelar på en match med 2.00 i odds eller liknande, så dubblas detta odds. Insatsen är begränsad till en max-vinst om 5 000 kr, vilket även det är väldigt förmånligt.

För att ta del av denna odds bonus behöver du gå in på MrGreen genom att klicka på deras logga i tabellen ovan. Därefter behöver du ange ditt personnummer och legitimera dig med mobilt bankID. Därefter väljer du själv om du vill aktivera din bonus eller inte, genom ett enkelt knapptryck i samband med att du placerar ditt första spel. Dina uppgifter kommer sedan sparas under ditt personnummer, men alltså i det ”dolda”. Dessa uppgifter är inte synliga för någon annan än dig själv, så metoden är helt vattentät och säker.