Spela riskfritt på odds under september 2017

Höstens intåg innebär att semestern är slut för de flesta. Något som dock förgyller vardagen är att många sportevenemang drar igång under slutet av augusti och början på september. Förutom att de största fotbollsligorna i europa drar igång kommer även SHL igång som löper parallellt med Allsvenskan under ett par månader. Vill du dra igång säsongen genom att spela riskfritt på odds? Vi ger dig de bästa alternativen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 100 % boost upp till 5000 kr Visit
3 450 kr riskfritt spel Visit
4 200 kr riskfritt spel Visit
5 100 kr riskfritt spel Visit
6 250 kr riskfritt spel Visit
7 100 kr riskfritt spel Visit
8 1 000 kr free bet Visit
9 500 kr free bet Visit
10 1 000 kr free bets Visit

Skillnaden mellan riskfria spel och gratisspel

Som du kan se i tabellen här ovanför finns det både så kallade riskfria spel som bonusar som benämns gratis spel. Även om det låter snarlikt är det ganska stor skillnad. Med ett riskfritt spel kommer din insats vid en eventuell förlust på din första spel återbetalas helt. Ofta kan du efter det direkt ta ut dina pengar om du vill det medan det ibland kan finnas ett omsättningskrav kopplat till den återbetalda insatsen.

Med ett gratisspel kommer du istället få ett ”extra” spel när du registrerar dig som ny kund. Detta gratisspel kommer du få oavsett om du vinner eller förlorar på ditt första spel. Dessa gratisspel blir således bättre om du vinner ditt första spel men förloarar du är det bättre om du hade spelat med en riskfri bonus. Varför är det så? Jo, de flesta gratisspelen innebär att du för det första endast får vinsten från ditt satsade spel att behålla samtidigt som du kommer behöva omsätta denna X antal gånger innan du kan ta ut dina pengar.

Oavsett vilken bonus man väljer är detta bra erbjudanden för den som vill testa på att vinna till så låg risk som möjligt. Kom bara ihåg att gå igenom villkoren noggrant så du förstår vad som händer efter att du får din bonus erlagd till spelkontot.