Spela riskfritt på betfairs spelbörs

Hos i princip samtliga odds sidor spelar man idag mot själva spelbolaget. I dessa fall är det spelbolagens oddssättare som väljer vilka odds som ska erbjudas och när du vinner går spelbolaget back och vice versta vid förlust. Hos betfair kan du välja att antingen spela mot bettingbolaget men det finns även ett annat alternativ. Om du spelar på deras spelbörs får du nämligen spela direkt mot andra spelare. Du kan själv välja att erbjuda andra spelare ett specifikt odds, alternativt välja att spela emot en spelare som i sin tur erbjuder ett odds på en specifik match.

Formatet med en spelbörs, eller Exchange som det också kallas, leder ofta till att det blir högre odds än om du spelar direkt mot spelbolaget. Betfair tar i sin tur en liten kommission på varje spel som placeras. Men även om man beaktar detta är det vanligt att oddsen man spelar till fortfarande är riktigt bra.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 450 kr riskfritt spel Visit

Om du vill testa på betfairs spelbörs kan du med fördel välja att utnyttja deras erbjudande om ett helt riskfritt spel upp till 450 kr. Observera att du behöver ange bonuskoden EXCM75 när du registrerar dig om du vill ta del av denna bonus.

Hur fungerar Betfairs riskfritt spel?

Du gör en insättning genom att registrera dig på länken ovan. Om du sedan under dina sju första dagar har en nettoförlust på dina spel kommer Betfair återbetala upp till 450 kr av dina förluster. Denna bonus finns tillgänglig i 30 dagar efter att du registrerar dig sin kund. Bonusen är begränsad till nya kunder och lägsta möjliga insättning är 100 kr.

Om du förlorar kommer du alltså få dina pengar tillbaka och dessa omfattas inte av några omsättningskrav. Detta gör att denna bonus innebär att du kan spela helt riskfritt upp till 450 kr. Betfairs förhoppning är självklart att du sedan ska fortsätta spela hos dem.