Spela på odds genom mobilen

Något som blivit allt mer populärt är spel och betting via mobilen. Tidigare var det i princip inga som spelade genom mobila enheter men numera sker faktiskt en större del av spelandet online genom mobiler än datorer hos vissa spelbolag.

Det finns flera fördelar med mobil betting. Det största är såklart tillgängligheten. Du har möjlighet att spela i princip när som helst vilket är en fördel för framför allt live betting. Just live betting sker till övervägande del via mobiler och detta kanske inte är konstigt, du har säkert själv testat på att lägga ett spel under tiden som du tittar på en match. Att spela på matcher live ökar dina chanser för att vinna på betting då du på ett enkelt sätt kan följa hur en match utvecklat sig innan du lägger ditt spel.

Bonusar i mobilen

Idag erbjuder alla spelbolag möjighet att spela på odds genom din mobiltelefon. Alla har inte appar men de flesta bolagen har det. Om inte så har de i alla fall mobilanpassat sin sida. Vidare erbjuder vissa spelbolag särskilda mobilbonusar för odds vilket innebär att du förutom bonusen du får om du registrerar dig genom en dator kan få ytterligare en bonus om du testar på mobilsidan. Ett exempel på detta är bet365 som har en ordinarie bonus på 1 000 kr som du kan kombinera med deras mobil bonus som gör att du totalt får 1 500 kr i insättningsbonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 VisitReview

Det vanligaste är dock att du kan ta del av samma bonus oavsett om du registrerar dig och gör din första insättning genom mobilen eller datorn.