Spela hos LeoVegas med BankID

Att verifiera sig genom mobilt BankID har blivit mer regel än undantag bland svenskar idag. I synnerhet om man ser till den yngre befolkningen. Ett naturligt steg i hela digitalieringsprocessen i samhället kan tyckas, men faktum är att det fortfarande är få odds sidor utan krav på registrering där man istället verifierar sig med BankID. Vi kan därför gladeligen meddela att det nu finns ytterligare ett spelbolag med denna snabbregistrering, nämligen LeoVegas.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

När du registrerar dig hos LeoVegas kan du välja mellan två olika sorters insättningsbonusar för spel på betting. Antingen väljer du deras 500 % oddsbonus upp till 500 kr. Vill du ha en större bonus om man ser till belopp kan du istället välja deras andra bonus på 200 % upp till 1 000 kr. Båda dessa bonusar har förhållandevis bra omsättningskrav och LeoVegas sporterbjudande håller värdsklass. Och nu kan du alltså registrera dig snabbt och enkelt med hjälp av vanligt mobilt BankID.

Fördelar med snabbregistrering

Ofta är registreringsprocesserna hos spelbolag relativt omständiga. Det är många uppgifter att fylla i vilket såklart kan vara något irriterande. Därför är det såklart välkommet att LeoVegas numera är ett av de spelbolag där man kan registrera sig utan konto. Istället loggar du in med hjälp av BankID. Spelbolaget kan då på ett säkert sätt verifiera vem du är vilket gör att du slipper fylla i alla dina uppgifter. Dock krävs fortfarande att man anger en e-postadress när man spelar.

Hur det kommer bli med betting utan konto vid omregleringen av den svenska marknaden vid årsskiftet är inte helt klarlagt. Med tanke på att elektronisk validering med hjälp av BankID dock är ett av de säkraste sätten att säkerställa en identitet idag ser vi det helt klart som en möjlighet att detta fortsatt kommer tillåtas. Möjligtvis kommer det dock bli högre krav på att man ändå kommer behöva ange lite fler användaruppgifter än idag.