Spela gratis på hockey

Just nu har spelbolaget LeoVegas en kampanj som ger dig möjlighet att spela gratis på hockey. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Vi går igenom hur denna kampanj är upplagd och hur du har möjlighet att betta gratis på ishockey.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr Visit

När du lagt fyra kvalificerade spel hos LeoVegas får du ett femte gratis spel till ett värde av 150 kr. Detta fina erbjudande gäller varje vecka till och med den 20 maj och du kan ta del av hela 6 stycken gratis spel varje vecka.

För att få detta eller dessa gratis spel krävs det att du lägger fyra spel på ishockey till ett totalt odds om 1.50 eller mer. Din insats behöver uppgå till minst 150 kr och det är endast spel innan matchstart som gäller. Ett spel på ishockey via live betting ger dig därför inte rätten till att erhålla dessa gratis spel. Ditt gratis spel krediteras till ditt spelkonto per automatik så fort som du lagt ditt fjärde kvalificerade spel på hockey.

Ett riktigt kul erbjudande tycker vi, kanske framför allt med tanke på att semifinalerna i SHL precis dragit igång och visst lämpar sig detta bra inför dessa spännande möten mellan Växjö och Malmö samt Djurgården och Skellefteå?