Spela gratis med free bet och riskfria spel

Alla vill inte spela för stora summor, och alla vill inte heller lägga ned tid och energi på att analysera varje match. Vill man inte det, så skall man heller inte investera mer pengar än nödvändigt i betting. I dessa fall finns det olika odds bonusar som alternativ.

Riskfritt spel för kortsiktig betting

Man kan spela på odds och betting både på lång och kort sikt. För att vara vinnande i betting långsiktigt behöver man helt klart lägga ned mycket tid och energi i samtliga spel. Det är ingen dans på rosor, utan varje spel behöver vara genomtänkt och kräver således en del analys. Vill du å andra sidan spela kortsiktigt,   och inte heller blir särskilt påverkad av en förlust, så kan du istället välja ett free bet eller ett riskfritt spel.

Med ett riskfritt spel får du i kort pengarna tillbaka vid en förlust. Om du aktiverar en sådan odds bonus behöver du förvisso sätta in pengar, men om ditt spel går förlorat så får du pengarna tillbaka till spelkontot. Alla riskfria spel är inte utformade på samma vis. Ibland kan man få tillbaka pengarna oavkortat och direkt göra ett uttag. I andra fall kan man behöva omsätta pengarna ytterligare en, eller flera gånger. Om det finns omsättningskrav brukar dessa inte vara särskilt höga, utan mellan en till tre gånger bonusbeloppet.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 200 kr free bet
Få ett gratisspel upp till 200 kr
Min. odds: 1.80 på ditt första spel
Recension 200 kr free bet HämtaRecension
2 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel HämtaRecension
3 400 kr free bets
När du sätter in minst 1 000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 400 kr free bets HämtaRecension
4 250 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
På ditt första mobilspel
Recension 250 kr riskfritt spel HämtaRecension

Free bet eller gratisspel

Ett gratisspel skiljer sig en aning mot ett riskfritt spel. Ett gratisspel brukar man ofta bli tilldelad om man antingen har spelat en hel del hos ett spelbolag, alternativt så erbjuder de pengar gratis direkt vid en första insättning. Om du kan erhålla ett gratisspel vid insättning eller registrering, så innefattar det i stort sett alltid omsättningskrav. De pengar du spelar för behöver omsättas ett x antal gånger, beroende på hur odds bonusen är utformad hos det specifika spelbolaget. Du bör alltid läsa igenom alla regler och villkor för att vara på säkra sidan när du spelar. Kom dock ihåg att ett gratisspel är alltid värt att ta del av. Du har ingen risk att förlora egna pengar och även om du behöver omsätta pengarna så kan du vinna stort på sikt.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 50 kr free bet
50 kr utan insättningskrav
Recension 50 kr utan insättningskrav HämtaRecension
2 400 kr free bets
När du sätter in minst 1 000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 400 kr free bets HämtaRecension