SHL gratis stream 2017

Streama hockey från SHL helt gratis under en månad. Här hittar du en guide för hur du kan se SHL genom live stream under 30 dagar kostnadsfritt.

Stream Hämta
Gratis CMore Premium SHL gratis stream
Ange koden CMORESPORT
Ta del av erbjudandet Streama gratis

För dig som vill se på SHL genom live stream är det endast CMore som gäller då dessa har fullständig ensamrätt på att via svensk hockey för svenskar. Som bekant är detta en betaltjänst men nu kan vi alltså gladeligen meddela att du få en månads gratis C More Premium paket vilket innebär att du kommer kunna se såväl SHL, Hockeyallsvenskan som säsongsavslutningen av Allsvenskan och Superettan i fotboll.

Streama SHL i HD-kvalitet

Alla som registrerar sig hos redbet genom att följa länken här ovanför får alltså en månads gratis premiumabonnemang vilket innebär att du kan streama SHL i HD-kvalitet under denna period. Detta erbjudande är inte begränsat till nya kunder hos C More utan även du som har haft ett konto där sedan tidigare kan ta del av erbjudandet.

Se på svensk fotboll och hockey

SHL i hockey drog liksom Hockeyallsvenskan precis igång. Vi är många som längtat efter att hockeysäsongen ska dra igång och nu är vi alltså där. För många är det inte möjligt att följa sitt favoritlag på plats under de flesta matcherna och vill du då ändå se på SHL-matcher är det bästa alternativet att streama. Med C More kan du enkelt se på matcherna från SHL via stream oavsett var du befinner dig. Det är nämligen enkelt att titta via såväl din dator eller genom mobilen om du bara laddar ner deras app.