Så fungerar Interwettens odds bonus

Interwetten är ett ganska nytt spelbolag om man ser till hur länge de verkat gentemot svenska bettingmarknaden. I hemlandet har man dock funnits så länge som sedan 1990 och åtta år efter det började man erbjuda spel online. Det finns en hel del erfarenhet med andra ord. Från och med 2018 erbjuder de en oddsbonus på 1 000 kr till svenska spelare. Här går vi igenom upplägget för deras insättningsbonus.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 150 % upp till 1 500 kr Visit

Totalt kan du alltså få 1 000 kr i insättningsbonus hos Interwetten. Deras bonus är dock uppdelad i fem olika steg. Du får tillgång till 20 % varje gång du omsätter den totala summan av din första insättning. En första insättning om 1 000 kr kommer alltså först ge dig 20 % bonus (200 kr) när du omsatt 1 000 kr, när du omsatt ytterligare 1 000 kr får du nästa 20 % (200 kr) och så vidare.

Omsättningskravet för Interwettens sportbonus är fem (5) gånger beloppet av din första insättning och det minsta möjliga oddset på dina spel får vara 1.70. Du måste göra din insättning inom tio dagar efter att du skapat ditt konto för att kunna utnyttja oddsbonusen.

Interwetten till Sverige

Interwetten valde att börja satsa på betting i Sverige under 2018. En inte helt vågad gissning är att de blev intresserade och valde att positionera sig inför den omreglering av den svenska marknaden som nu står inför dörren. Interwetten är nämligen ett riktigt stort bolag och sådana tenderar ofta att numera vilja söka sig till reglerade marknader. Detta eftersom det dels minskar den politiska risken och skapar en säkerhet i affärsmodellen, fördelar som av många anses överväga att man behöver betala en procentuell andel av alla vinster i skatt.

Interwetten är nämligen ett av de spelbolag som hittills kommit in med en ansökan om att erhålla spellicens till den nya svenska spelmyndigheten. Under förutsättning att de uppfyller kraven som ställs kommer de också bli beviljade en licens från 2019 och framåt.