Så fungerar betssons riskfria spel

Spelbolaget betsson är helt klart den bettingsida som erbjuder det bästa riskfria spelet till nya kunder. Kanske har du funderat på hur deras riskfria spel egentligen fungerar? Ett riskfritt spel är ju alltid ett spel utan risk – hur kan man då säga att just detta är bäst? När vi gjort den bedömningen har vi helt enkelt utgått från att betsson erbjuder det högsta riskfria spelet för betting.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit

Betsson erbjuder alltså ett riskfritt spel på 1 000 SEK. Den begränsning som finns kopplat till detta är att det är ett välkomsterbjudande. Om du redan har ett skapat konto hos betsson sedan tidigare kan du alltså inte ta del av detta riskfria spel. Är du dock en av de som inte testat på betssons spelerbjudande för betting och odds ännu är detta alltså ett väldigt bra riskfritt spel. Läs gärna mer om betsson och dess erbjudande i vår recension av betting bolaget.

Fördelen med riskfria spel

Den stora fördelen med riskfria spel framgår egentligen av dess rubricering – nämligen att du kan spela på odds utan risk att förlora några pengar. Denna bonusform fungerar generellt som så att du gör en insättning och lägger ett första spel. Går detta första spel förlorat kommer det aktuella spelbolaget som erbjuder det riskfria spelet att återbetala din insats. De återbetalade pengarna är då inte förenade med några omsättningskrav eller dylikt utan du har möjlighet att göra ett uttag omgående när du fått tillbaka dem.

Riskfria spel ska inte förväxlas med så kallade gratis spel och free bets vilket är en annan sorts bonus. Dessa har oftast omsättningskrav vilket gör att de inte är helt riskfria, och bör därför inte kallas för några riskfria spel.