Få 2.00 i odds på Ryssland mot Saudiarabien

I invigningsmatchen i VM 2018 ställs Ryssland mot Saudiarabien. Hemmanationen Ryssland är stora favoriter och oddset på hemmavinst är knappa 1.50 hos de flesta spelbolag. Betting bolaget mybet har dock ett riktigt drömodds på Ryssland. Här får du nämligen hela 2.00 i odds på rysk seger i premiärmatchen.

Det som är bra med denna odds boost är att såväl nya som befintliga spelare på mybet kan välja att nyttja erbjudandet. Ofta gäller annars liknande erbjudanden endast för nya kunder men här sticker alltså mybet ut och erbjuder 2.00 till samtliga deras spelare. Skillnaden med de vanliga oddsen på Ryssland är alltså mycket stor.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 25 % upp till 2 000 kr Visit

Förutom erbjudandet på VM-matchen kan du, om du är ny spelare hos mybet, även utnyttja deras aktuella insättningsbonus. Här får du en odds bonus på 25 % upp till 2 000 kr. För att få det maximala bonusbeloppet om 2 000 kr behöver du alltså sätta in 8 000 kr. Detta kommer då leda till att du får 10 tkr att spela för.

Villkor för bästa odds och inför matchen

Maximal insats för att få 2.00 i odds på Ryssland är 25 pund vilket är dryga 250 kr. Observera att om du väljer att utnyttja detta erbjudande och spela på Ryssland så kan du sedan inte använda deras cash out funktion på matchen.

Inför matchen ligger all press på Ryssland. För att ha en bra chans att avancera är en seger i denna match ett måste mot ett Saudiarabien som inte direkt är en toppnation. Faktum är dock att Ryssland sett ganska uddlösa ut den senaste tiden. Frågan är om man ens hade kvalificerat sig för VM om man inte hade varit direktkvalificerade som värdnation? Högst tveksamt. Motståndarna Saudiarabien gjorde en helt ok insats i genrepet mot Tyskland där man bara förlorade med 2-1. Kanske är det upplagt för en miniskräll redan i den första matchen?

Matchen lagen emellan spelas på torsdag som enda match och efter det fortlöper VM-slutspelet varje dag i en månad framöver. Som vi har väntat. Som vi ska njuta. Nu kör vi!