Riskfritt spel hos Rizk

Spelbolaget Rizk gick för några månader sedan live med sin sportbok. Lanseringen har tagits emot väl av marknaden och man måste säga att bolaget bakom Rizk gjort ett riktigt bra jobb. Något som dessutom är positivt är att Rizk erbjuder den kanske bästa av alla oddsbonusar idag. Med deras insättningsbonus kan man få upp till 1 000 kr till väldigt förmånliga omsättningskrav. Dessutom har du möjlighet att få ett riskfritt spel på 150 kr, om du har lite tur.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu Visit

En insättningsbonus med ett omsättningskrav på endast 10 gångers omsättning av bonusbeloppet är ganska ovanligt idag. Ofta har spelbolagen omsättningskrav som är betydligt högre än så. Detta gör självklart att Rizk sticker ut i positiv bemärkelse. Notera dock att alla spel måste uppgå till minst 1.80 för att räknas som omsättning av omsättningsvillkoren. Det är inte möjligt att spela till lägre odds över huvud taget med dina bonuspengar.

Bonus – chans på 150 kr riskfritt spel

Som om inte Rizk insättningsbonus vore nog har man dessutom chansen att få ett riskfritt spel på 150 kr utan att riskera något. När du blir en spelare hos Rizk får du nämligen chansen att spinna på deras Wheel of Rizk. Om du har tur med dina spins kan du då få en vinst i form av ett riskfritt spel på 150 kr att använda på odds och betting.

Vinner du så du får ditt riskfria spel är detta alltså helt riskfritt. Om du vinner finns det inga omsättningskrav på vinstpengarna och skulle det inte gå vägen har du ändå inte förlorat några egna pengar. Det låter ganska bra, eller hur? Det är det också.

Rizk är helt klart ett välkommet tillskott på den svenska bettingmarknaden. De har också klargjort att de har för avsikt att finnas på den svenska spelmarknaden även efter omregleringen vid årsskiftet. En ansökan om spellicens har lämnats in och det mesta talar för att man kommer vara en del av bettingsverige även framgent.