Riskfritt spel för betting 2018

Att spela riskfritt på betting är faktiskt möjligt. I det långa loppet behöver man alltid satsa och riskera egna pengar för att kunna vinna, men för enstaka spel finns det faktiskt möjlighet att lägga spel som är helt riskfria. Spana in några av de spelbolag som erbjuder riskfritt spel till nya kunder i vår sammanställning nedan

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 100 % upp till 1 000 kr Visit
3 100 kr riskfritt spel Visit
4 100 kr riskfritt spel Visit

Det samtliga betting bolag ovan har gemensamt är att du kan lägga ditt första spel som ny kund helt riskfritt. Beloppen varierar sedan mellan 200 kr och 1 000 kr, där betsson sticker ut som det spelbolag som erbjuder det högsta riskfria spelet.

Så funkar riskfri betting

Ett riskfritt spel ska inte förväxlas med så kallade gratis spel. För att en odds bonus ska klassificeras som ett riskfritt spel krävs det precis som namnet gör gällande – du ska kunna spela helt utan att riskera några pengar. Du behöver visserligen göra en insättning av egna pengar, men när du väl lagt ditt första spel ska det kunan göras utan risk. Detta funkar som så att du får tillbaka dina pengar vid en eventuell förlust på spelet, som du sedan ska kunna göra ett uttag av direkt.

Med gratis spel menas å andra sidan att man ofta får ett extra gratis spel till en viss summa, detta dock under förutsättning att du först riskerar egna pengar på ett spel. För just gratis spel, eller free bets som det också kallas, tillkommer inte sällan även omsättningskrav om du skulle vinna på detta. Så är alltså inte fallet för ett äkta riskfritt spel.

Riskfritt spel är mycket förmånlig för spelarna och av den anledningen är det kanske inte så konstigt att det är väldigt få spelbolag som idag erbjuder denna bonusform. I listan här ovanför visar vi dock de som gör det, och du kan här ta chansen att vinna riskfritt på betting.