Riskfritt spel augusti 2017

Om du vill spela riskfritt inom betting bör du titta hit och ta del av en av alla de riskfria spel som erbjuds till nya spelare hos ett flertal spelbolag. Denna typ av bonus kallas ibland också för free bets eller gratis spel på svenska.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel Visit
2 400 kr free bets Visit
3 100 % boost upp till 5000 kr Visit
4 450 kr riskfritt spel Visit
5 200 kr riskfritt spel Visit
6 100 kr riskfritt spel Visit
7 250 kr riskfritt spel Visit
8 100 kr riskfritt spel Visit
9 1 000 kr free bet Visit
10 500 kr free bet Visit

Vad är ett riskfritt spel?

För många spelare som vill testa på ett nytt spelbolag är det inte ovanligt att bolaget i fråga erbjuder ett så kallat riskfritt spel för dig som ny kund. Med detta menas att du kan sätta in pengar upp till ett visst belopp, och om du förlorar ditt första spel betalar spelbolaget tillbaka det satsade beloppet till dig. Ibland kan du då ta ut pengarna direkt, varpå en sådan bonus verkligen är ett helt riskfritt spel (bortsett från eventuella ynka växelkursavgifter eller dylikt som du skulle kunna få erlägga när du sätter in pengar).

Ett gratisspel även kallat free bet innebär att oddssidan i fråga oftast ger dig ett bonusspel på ett visst belopp, om du exempelvis satsar 1 000 kr kan du få ytterligare 1 000 kr att spela för, men det är inte att betrakta som ett helt riskfritt spel.

Om du vill veta mer om riskfritt spel och free bets så har vi gjort en grundlig guide om hur det fungerar som du hittar om du klickar dig vidare på länken i menyn för riskfritt spel.

Bra att veta om riskfria spel

Det som är bra att veta innan du tar del av ett bonuserbjudande i form av ett riskfritt spel är att det, även om det kallas spel utan risk, kan finnas villkor för att du ska kunna ta ut pengarna vid en eventuell förlust. Här på sidan kallar vi sådana bonusar free bets eller gratisspel. Det kan vara så att du exempelvis behöver omsätta pengarna du får tillbaka efter förlust en gång till ett visst minsta odds innan du slutligen kan ta ut dem. Vi rekommenderar alltid att spelare gör en grundlig genomgång av de aktuella villkoren för den bonus du har för avsikt att ta del av. Detta gör du enklast genom att i vår lista ovan helt enkelt läsa vilka villkor som finns. Om det till exempel står ”Pengarna tillbaka vid förlust” och inget mer finns det inga omsättningskrav utan då är spelet att betrakta som helt riskfritt.