Inför returmötet mellan Sverige – Italien

Det kan inte varit många som missade Sveriges imponerande insats senast mot Italien. Man vann det inledande mötet med 1-0 och har således skapat sig relativt goda möjligheter för avancemang till VM 2018.

Sveriges chanser att ta sig till VM

Chansen att Sverige tar sig till VM blev knappast mindre efter 1-0-vinsten hemma på Friends Arena. De gick in med ett gott självförtroende och visade ingen respekt gentemot Italien. De inledande 15-20 minuterna var riktigt bra från Sveriges sida, där man visade på god offensiv förmåga och ett självförtroende som hette duga. Ju längre matchen gick, desto grinigare blev det på plan, men helt klart något som var till Sveriges fördel.

Italien grinade illa ett antal gånger och det var tydligt att man försökte få Berg utvisad. Så blev inte fallet utan man höll sig på rätt sida, men än dock på gränsen. Matchbilden var utmärkt för Sveriges del, som gjorde att Italien inte kunde fokusera på sitt spel och komma till bra lägen.

Inför returmötet kommer det vara andra förutsättningar, helt klart. Istället för 45-50 000 svenska supportrar på läktaren, så kommer det endast finnas ynka 1 500 på plats på San Siro. Italien är ett fotbolls-älskande land och de kommer självklart göra sitt för att vända på steken på hemmaplan. 1-0 är en skör ledning och man skall inte ta något för givet, men om Sverige kan få dit ett mål på bortaplan så har man väldigt goda förutsättningar att slå ut självaste Italien.

Odds på Sverige att avancera

Oddsen talar fortfarande för att Italien tar sig vidare till VM. Det är dock en rejäl sänkning mot vad det var inför matchen på Friends Arena. Oddsen har nu sjunkit för Sverige-avancemang till runt 2.00 i odds, medan Italien står kring 1.80 i odds.

Vilka tror du tar sig vidare? Skapa dig en uppfattning och placera ditt spel redan idag. Förslagsvis utnyttjar du också någon utav de bonusar som vi redogör för i nedan tabell. Kom dock ihåg att aldrig spela för mer än du har råd att förlora

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Krav 12x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod 18KBET
Recension 1 000 kr välkomstbonus HämtaRecension
2 100 % upp till 1 500 kr
Omsättningskrav: 10x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 500 kr insättningsbonus HämtaRecension
3 100 % upp till 1 200 kr
Krav 8x (Min. odds: 1.80)
Ange bonuskod RRSODDS24
Recension 1 200 kr insättningsbonus HämtaRecension
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 20x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr välkomstbonus HämtaRecension
5 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus HämtaRecension
6 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu HämtaRecension